Coen (allyouhavetodo) wrote,
Coen
allyouhavetodo

Bonjour, je m'appelle Coen et je suis étudiant

En toen was ik plotseling student Taal- en Cultuurstudies (TCS, zoals men dat tijdens de introweek zei). 
Utrecht is een gave stad (dat had ik al eerder ontdekt) en mijn studie blijkt een enorme homo-trekpleister te zijn, erg apart. Natuurlijk belandde ik weer in een mentorgroepje met 3 heterojongens, maar jaa, een mens kan niet alles hebben he.

Verder heb ik deze week mijn eerste colleges gehad en aangezien ik Frans heb gekozen word ik doodgegooid met deze taal, aangezien alle colleges ook echt in het Frans zijn. (Ik was er al op voorbereid, hoor) 
Mijn introductieweek was ontzettend gezellig, want er waren veel aardige mensen, die ik nu helaas niet meer zie omdat ze allemaal andere vakken hebben gekozen.  Maargoed, ik heb geen zin in een sociaal isolement, dus ik zal echt wat minder verlegen moeten worden. 

Doordeweeks zit ik nu bij mijn oom en tante in het pittoreske dorpje Overlangbroek, in de buurt van Wijk bij Duurstede. Ik moet een kwartiertje fietsen en een halfuur met de bus, en dan sta ik op Utrecht Centraal Station. Hoewel, dichter bij Hoog Catharijne dan bij 't echte station, maar dat is alleen maar handig. Ik vrees dat het nog lang gaat duren voor ik de weg uitvind, want in Dordrecht duurde het ook maanden voor ik alles snapte.

Hmm... Wat heb ik verder nog te vertellen? De vakantie in Oostenrijk was leuk, lekker bergjes bewandelen enzo. Niet echt exotisch, maar zoals ik al zei, een mens kan niet alles hebben. Volgens mij ben ik trouwens aan het opgroeien, ik blijk af en toe wel met mijn ouders op te kunnen schieten, ofzo. Oh, oh, dat doet me eraan denken te vermelden dat ik 18 ben geworden op de heilige datum van 12 juli:) (Nee, ik heb geen feestje gegeven, dat doe ik wel in de kerstvakantie, of volgend jaar ofzo) Mijn moeder had me compleet verrast door een lesauto mét rijlesinstructeur te laten opdraven en ik was erg verblijd, want mijngod! Autorijden is zo gaaf! (Ik ben niet zo'n talent, maar dat maakt niet uit) 
Ik heb nog geen foto's op mijn laptopje, maar binnenkort zal ik vast weer iets posten met boeiende foto's uit de vakantie. (Want ik kan toch niet achterblijven bij al die gave met foto's geïllustreerde verhalen, nu wij thuis ook eindelijk een digitale camera hebben:) (die ik trouwens op vakantie moest bedienen omdat mijn ouders er totaal geen verstand van hadden... En dat terwijl ik ook al helemaal niet technisch ben enzo:P) 

Dus, tot de volgende keer.

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments