Coen (allyouhavetodo) wrote,
Coen
allyouhavetodo

Livejournal revival, poging 1.

Een tijdje geleden besloot ik eigenlijk livejournal vaarwel te zeggen.

Toen ik 16 was had ik blijkbaar de behoefte om me hier te uiten. Én op m'n msn-space. Oh, ik heb zelfs nog even een weblog op de site van expreszo gehad, hoe dom.
Momenteel heb ik heeel even ontzéttende fucking heimwee naar die tijd. Ook al voelde ik me toen zo kut, vaak. En ging ik om met Saskia, en had ik een gothicvriendje dat vreemdging.
Maar het was vroeger, de goede ouwe tijd!  Ik had een leven, ik had elk weekend iets te doen, ik had vriendjes, ik ging uit. Nu zie ik Maryse en Marjolein nog een keer per drie maanden, Sophie is eigenlijk een soort kennis geworden, en zelfs tussen Linda en mij is nu het anders. Godzijdank zie ik Miriam en Daan nog regelmatigachtig.

Ik voel me gewoon oud en saai nu. De universiteit is leuk, maar om nou te zeggen dat ik er echte vrienden heb... Dat kan gewoon niet, in die korte tijd dat ik er zit.
Ik mis het gezellig kletsen tijdens de pauzes, de vertrouwelijkheid van ons vriendengroepje, de kanarie-smtekeningen van Sophie, de briefjesgesprekken met Jedidja tijdens de 4e, het naar huis fietsen met Daniël, door de kou, 's nachts, wanneer dan ook, de fietstochten met Maryse, de filmavonden, de 50-euro dure auto van Miriam, af en toe mis ik Mark zelfs, uit de tijd dat  ik nog nooit  iets met hem had gehad. 
In elk geval, ik ontdekte dat livejournal zelf ook deel uitmaakt van de verloren jeugd, het sentiment.

Het moge duidelijk zijn: Coen heeft moeite met het accepteren met de vergankelijkheid der dingen. Dat is redelijk kut.

Ik moet gewoon leren de positieve kanten in te zien van mijn huidige leefsituatie. Mijn beste vrienden studeren ook in Utrecht, de studie is razend interessant, en ik heb nog zo'n 60 jaar te leven!

Misschien moet ik maar een livejournalrevival proberen:)
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments