Coen (allyouhavetodo) wrote,
Coen
allyouhavetodo

Guess I always knew the score

Af en toe, zo heel af en toe, zijn de dingen in het leven totaal omgedraaid. Een fractie van een seconde dacht ik dat hij het dáárom deed, om mij te laten voelen wat hij vorig jaar gevoeld heeft, maar dat kan niet, daar is hij te lief voor. Hij was zelfs nog lief toen hij het zaterdag uitmaakte, kutzooi.

Natuurlijk wist ik ergens in mijn geest dat het eraan zat te komen, maarja, ik ben tamelijk goed in dingen verborgen houden voor mezelf.

We zaten op een bankje in het park en deden allebei duidelijk ons best niet te huilen; uiteindelijk slaagden we er zelfs in om flauwe grapjes te maken en te lachen. Dus, dat is nu een van mijn helderste herinneringen aan hem. Zijn lach, waardoor mijn maag nog steeds opspringt als ik eraan denk.

Ik heb sinds zaterdag zo ontzettend vaak naar zijn foto's gestaard, naar zijn msn-naam, op mijn bed gelegen om zijn muziek te luisteren en gedacht aan alle dingen die we hebben meegemaakt.
Oh, ik weet wat jullie denken, maar dit is echt het definitieve einde. Hierbij is bewezen dat de combinatie Mark&Coen gewoon niet werkt. De ene keer voel ik niet genoeg, de andere keer voelt hij niet genoeg.

Vandaag was ik de hele dag eigenlijk best vrolijk, vooral in de stad met Jedidja, Eric en Emma, maar dan 's avonds, als je weer genoeg tijd hebt om alles te overdenken....
Buh, ik zit even in een dip. Het grootste deel van de tijd gaat het wel (volgens mij lijkt het voor iedereen alsof ik er totaal niet mee zit), en ik vind dat ik nu wel weer tijd genoeg heb gehad om depri te zijn, enzo, maar toch.
Heeft iemand advies op het gebied van definitief over iemand heen komen? (Het klinkt ongetwijfeld erg dom/kinderachtig, maar... Nja, god)


En ja, ik ben geslaagd! Dank de goden.

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments